Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plausibel... möjlig, antaglig, rimlig


En plausibel förklaring?







Killen blir lämnad av tjejsaren
när allting är så fint
det bara inte kan bli bättre...

om det inte kan bli bättre
så kan det bara bli sämre...

alltså kanske dags att bryta
upp och sticka...

eller så blir hon rädd att tesen
\'vad som verkar för bra för att vara sant,
brukar inte vara sant\'

skall visa sig vara sann...
så hon dumpar honom
för att hon är rädd för svaret




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-09-25 21:08



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Allt kan alltid bli bättre. Det andra var för svårt för mig såhär mitt i siestan.
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP