Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse

Ständigt vill man ha bekräftelse
stämmer verkligen det som händer?
Är människor mest trött på mig?
Låtsas bara alla tycka om mig?

Varje dag
hela dagarna
Bekräftelse

Är jag verkligen bra?
Tycker jag verkligen om livet?
Vet jag vem jag är?


Dygnet runt
hela dagarna
bekräftelse

Det är dags att sluta oroa sig
alla tycker olika om dig
ibland tycker man om sig själv
Ibland inte.
Det som händer stämmer kanske inte alltid
Men vad gör?
Du vet vem du är, du kanske bara inte har upptäckt det än.




Övriga genrer av Kajsa Wikström
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 08:58



Bookmark and Share


  jardan
Ja ibland tror man att det är roten till allt -bekräftelse-tycker om sista raden \"du vet vem du är, du kanske bara inte har upptäckt det än\"
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Wikström
Kajsa Wikström