Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara vän

Varje gång du säger något snällt, lyser mitt ansikte upp i leende.

Varje gång du lyssnar på varenda ord jag säger, dunkar mitt hjärta en extra gång.

Varje gång du bryr dig om mig, känner jag en lättnad lyftas av mina axlar.

Du är en bra vän och det kan ingen ta ifrån dig!




Övriga genrer av KlaraBella
Läst 799 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-30 21:55



Bookmark and Share


  Patrick K
tack så hjärtligt :) blir rörd
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

KlaraBella
KlaraBella