Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av Jan Linderoth, poeten


När poeten är borta dansar råttorna på bordet








Städa som är så roligt
åtminstone i andras hem

vika tvätt som är så härligt
åtminstone gemensamma kläder

laga mat som är så roligt
åtminstone om fler skall äta

diska som är så härligt
åtminstone när jag ser resultatet

jag ger väl sjutton i om du städar
bara du göra det någon gång
annars tar ju (damm-)råttorna över
och dansar på bordet
medan du, för katten, är borta




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 18:03



Bookmark and Share


  Agnes B* Lörinczi
Denna text är som kaffesumpen, som behöver tid för att sjunka ner till koppens botten.....kaffe, som man avnjuter gemensamt. Tycker om sista stråfen, för den är ju lite av en relativitetsteori, som kommer till slutet och löser alla frågetecken...nice!
Det finn en sak jag inte kan få in i mitt huvud, nämligen härliga och roliga s. k. hushållsnära tjänster. Annars hänger jag med varför du använder dem, men härligt är lite väl mycket, för mig i a f .
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP