Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är vacker utan dig



för jag försöker bottna
i djupet av mig själv
samtidigt som jag står
med båda fötterna
på jorden trots att
jag drunknar


för vet du vad







jag är inte rädd




















Övriga genrer av söötsnö
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-13 15:01



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
jo men oj. den här var ju grym. den var sådär klok så mina hjärnceller trasslar ihop sig.
2008-03-23

    Brell
Underbara insiktsfulla ord. BRA!!
2007-10-18

    ej medlem längre
gillar det motsägelsefulla.
2007-10-18

    C3H5(NO3)3
en reflektion som är värd att hålla fast vid. även om det ibland kan vara svårt att inte tappa fotfästet.
känner igen mig i din text. bra skrivet
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö