Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan undra vad den banken hette, det kan ha varit vilken som helst av stadens stora urval av \'glasbanker\'


Jag har gjort upp med, tackat för mig och tagit adjö











Även jag har avslutat
mitt konto
men inte här
utan i banken

det var någon som kritiserade
min dåliga månatliga insats där
någon tyckte att det luktade
sade sig kunna känna stanken

då fick jag nog och tog ut
mitt återstående kapital
de bara skrattade åt mig
men jag sa att jag åtminstone
bestämt mig, hade gjort mitt val




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-10-13 16:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
för den uppmärksamme, handlade texten om en som slutat kröka, står visst en ledtråd i ingressen om ett avslut i glasbanken...
att det som vanligt inte handlar om mig själv som person, det hoppas jag att envar läsare förstod, annars är alla deckarförfattare både mördare, poliser och den som löser fallet... i en och samma person
2007-10-16

  katt.inc
Madrassen är bättre. Synd att folk avslutar sina konton här, dock.
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP