Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

different kind of pain



jag släppte solen och föll
några meter ner
med bara några
skrapsår på nosen
ställde jag mig upp igen
och hämtade en ipren















Övriga genrer av söötsnö
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-14 16:47



Bookmark and Share


  Solstorm
jag älskar fullkomligt älskar den här texten!
2008-05-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
enkel, lättläst, betydelsefull, en humor och ett allvar, en allt i ett har du skapat!
2007-11-05

    Brell
HJälper ipren mot all smärta mån tro???
2007-10-18

  temuggen
du är så bra

jag vet inte riktigt vad jag ska kommentera.
du gör mig alltid lite må¨llös..
2007-10-14

  Amina
ipren funkar även på mensvärk. Du är så bra. släppa solen, och nosen, och allt. jojajemän. applåd.
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö