Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmm, glömde texten, men inser att rubriken stod bra för sig själv...skrattar


Klockan är slagen



Natten är nära
mörkret smyger sig på dags
att gå, god natt!




Övriga genrer av Fale Bure VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-10-14 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP