Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mummel och pannkaka


hur kan jag brottas med
världen när jag mest av allt
bara vill bjuda alla fiender
på pusskalas med sjungande ballonger
och dig som glasyr
och om jag kunde
skulle jag trolla bort alla krokben
som gett dödliga sår i själen och
förklara för 6-åringar att tvättmaskinen
inte är porten till narnia

men jag fortsätter fundera
och håller tyst




det blir bäst så









Övriga genrer av söötsnö
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-16 20:34



Bookmark and Share


  jardan
gillar fantasifullheten
2007-10-25

  poetsia
underbara tankar =D
2007-10-25

  Danny Danlovski
Starkt, orden satte sig verkligen fast på en.
2007-10-18

    ej medlem längre
gillar titeln.
(blir sugen på pannkakor också.)
sluta inte fundera, iallafall :)
2007-10-18

  vimmelkantig
Gillar den här!
Den skapar bilder!
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö