Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av att det är mörkt ute, att jag inte har något gott att läska munnen med samt att jag inte alltid lyckas inspirera de verkliga författarna här inne, de som visat framfötterna fler gånger än jag vill hålla räkning på


Någon sorts blues






etta, kryss, löv...
vilket leder till frågan om varför
jag aldrig fått tretton rätt
på stryktipset,

när du skall stryka en skjorta,
börja då med att ha en bräda,
ett strykjärn och helst även
någon sorts skjorta eller blues




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-10-21 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP