Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av en poet här inne, önskar bara jag kom ihåg vem


Om jag blott fick någon liten tid på mig








Några gånger har jag blivit utsatt

för att söka lösa sådana där problem

som när någon kommer fram

till mig och sätter in en knep och knåp grej

i skjortans ena knapphål och så skall jag

söka lista ut hur

att få loss den, och naturligtvis

skulle jag utan varje tvivel ha lyckats

med uppgiften förr eller senare

om jag blott fått evigheten på mig...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-10-21 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP