Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kläms på min kropp hur som helst

Man tar på min kropp
hur som helst
med smutsiga händer

utan minsta hänsyn

klämmer hur som helst
tills det yttre spricker
har man då ingen sans

ingen minsta hänsyn

allt man är ute efter
är mitt saltsmakande
innehåll

utan minsta hänsyn

behandlas man

när man är en tub kaviar




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 876 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-10-24 07:43



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Aj då... Här föll jag in i min egen lilla värld, Lurad och fnittrandes.
2007-10-29

  Lillasyster F
Solklar applåd och bokmärke!
Den förlösande slutklämmen som ofta dyker upp i din poesi får mig denna gång att lättat skratta till. Innehållet i dikten dessförinnan gör mig (be-)klämd :) men du lyckas vända det i ett naft.

Kaviar är dessutom gott...
2007-10-24

  Rosmarin
här har du verkligen kommit loss! Jättebra, och vilket överraskningsslut...och innnan satt jag och funderade, men vad har du varit med om egentligen?

Applåd!
2007-10-24

  Lena Renman
Befriande slutrader!
Lena
2007-10-24

    eva m h
Fy vad du luras!!! :-)
2007-10-24

  KonstigaKatter
*ASG* Du är en tub av humor!
2007-10-24

  Obnoxious
Haha, där lurade du mej! :D
2007-10-24

  devilsangel
Hehe! Men åtminstone finns det kärlek när dom klämmer, för du är ju såå god! särskilt till ägg :))
2007-10-24

  Bodil Sandberg VIP
Ja uschianemej så oförskämt..så hänsynslöst...hihihi...härlig text!!!!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm