Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor knuff

En knuff uti tomma intet
Är den största knuffen man kan få




Övriga genrer av Mallizzz
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-04-30 20:34



Bookmark and Share


    carimba
där bode man väl också vara tyngdlös? bra metafor
2005-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz