Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra kvinnan

Det gör ont att ligga i din famn
För jag vet att du aldrig kommer att bli min!




Övriga genrer av Mallizzz
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-04-30 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz