Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sant...


Letar tills jag hittar

Letar tills jag hittar
Men när jag hittar vill jag inte ha det kvar




Övriga genrer av Mallizzz
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-05-02 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz