Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av devilsangel jaget, hon, människan


Jag letar efter mig själv







Medan jaget letar efter sig självt

har hon en tendens att samla på sig vänner



medan hon umgås med goda vänner

har hon en tendens att finna sig själv






Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 00:39



Bookmark and Share


  Lena Renman
Kloka ord...
Lena
2007-10-31

  Effell
Det där känns sant. Då är det också bara att hoppas att man inte hamnar i dåligt sällskap innan man funnit sig själv. :-)
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP