Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parningslek


Att kalla det lek
är väl för mycket

man blir ju lätt blek
när man gör detta rycket

ty parning är svårt
tar på tålamod hårt

att två ska bli ett
så har jag insett

men udda förblir udda
om jag sanningen ska nudda

så fruktansvärt trist det är
när endast udda strumpor det är




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 1042 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2007-11-05 19:08



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Så sant hur kommer det sig? det är definitivt ett av livets stora mysterier!
2013-04-28

  En strimma av guld
Den var kul!

/M
2009-01-16

  ~Leonardo~
rolig ordlek...Ronnys kommentar var helkul!! ;)
2008-12-25

  KonstigaKatter
Hi hi... det blev bra ordparning efter det:)
2007-11-07

    eva m h
Nu lurade du mig igen! :-)
Roligt är det ju inte att para strumpor men ett måste!
2007-11-06

  Bodil Sandberg VIP
Hehehehe....Härlig humor !!!!Kan heller inte låta bli att skratta åt Ronnys kommentar!!!
2007-11-06

  Lena Renman
Litet nödrim på din, du vet
\" samma här\"

Vad bra du beskrivit det här, jätte bra roligt, fyndigt allvarligt och ja med denna vardagliga symbolik som vi alla känner. Udda strumpor ett sånt förtret.
lena som applåderar och bokmärker
2007-11-06

  Ronny Berk
en intressant företeelse; som en mycket parningserfaren man kan jag bara ge ett råd; skaffa alla av samma sort så kvittar det lika vilka du sätter på...
2007-11-06

    JJ VIP
Haha! Jo det var just strumpor jag tänkte på när jag läste! Fram för stumpornas mångfald! Mvh. JJ.
2007-11-05

    ej medlem längre
;) Finurlig text!
2007-11-05

  hero40
En härligt skön text med
rim som applåderas!
2007-11-05

    Lindizz
haha, en skön och rolig text. tack för läsningen.
2007-11-05

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Jo du kan leka med orden...strumpor också för den delen =)
2007-11-05

  Rosmarin
där lurade du mig allt - bra överraskningseffekt!

f ö undrar jag varför det blir så med strumporna? Välkänt och intressant fenomen som borde utforskas noga av vetenskapen :-)
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm