Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cut

You killed me from inside out.
you rip me in pieces
cut me apart from inside out
you walked on my shadow
shot me from inside out




Övriga genrer av Melissa
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-05-04 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melissa