Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frysell

Jag reste i Formalien?och nyckte fram?till Dilland ?skuggan sved i lädret??Hon ryckte till?och skar av den?lilla kontakt,?som kröp i vårt hem??Vi kallas älskade?inför andra - ?kastar mantlar?och \"kör på\"??I Formalien?blåser tycken?runt knutarna?och delas itu??Men hemma, där?viskar vi iskna?ord och krumma?ögonbryn låter oss skönja?varandras svärta...




Övriga genrer av Heda
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-11-07 11:10



Bookmark and Share


  Heda
Ursäkta förf. här. Texten såg inte alls ut så här innan jag publicerade. Kopierade den från min ordmapp, skriver om den...
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Heda
Heda