Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
berðu ljós að gefa göfug rós efa.


lítil rós

Í huga þínum berðu ljós
til að lifa og gefa
Göfug falleg lítil rós
fegin feimna efa




Övriga genrer av gufa
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-23 23:51



Bookmark and Share


    Hon där borta
Rosalega flott hjá þér!!
2007-11-29

  Åsa Gustavsson VIP
jag måste be min doktor
hlin
översätta på jobbet
imorgon
det ser så vackert ut!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

gufa

Senast publicerade
haf
mas
ýrir
húm
fer
barn
Æra
blá logn
* Se alla