Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vackra ansikten.

Två vackra ansikten ligger och tittar på varandra

Båda ser på varandra med beundran över den andres fina drag

Hon ler

Han ler

Ingen ord behövs

För genom den friska luften så finns den där underbara känslan som kallas kärlek

De sluter sina ögon och fortsätter njuta




Övriga genrer av In search of sunrise
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 20:10



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Detta, min vän, är poesi!
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

In search of sunrise
In search of sunrise