Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar dumkärlek kan bara bli dummare men jag kan inte hjälpa att jag älskar dig saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar


jag kan överleva med bröd och vatten men inte utan DIG


vad händer när
helgerna
man längtar till
slutar le

någon vet säkert svaret
men det är inte jag

det enda jag vet
är att
när jag har fallit

klättrar jag aldrig upp igen




Övriga genrer av söötsnö
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-05 16:41



Bookmark and Share


  vapendragare
vackert och sorgligt, och som alltid otroligt bra skrivet. finns här för dig, och det vet du! <3
2007-12-23

    3_miles_high
Alldeles, Alldeles Underbar!
fantastiskt beskriver den välkända känslor på ett sätt som är både rått och vackert på samma gång.
2007-12-10

    ingvar VIP
När helgerna plötsligt slutar le
är det något som blivit väldigt fel.
Men varje vardag kan lysa minsann
om blott kärlek vi visar varann
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö