Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om här, kan man väl säga nödrimsextasens aftongåva, fast ej uti Marbeja


Gav mig katten på att surfa (snusk på låg nivå)










Var inne och porrsurfade på Honda
där fanns modeller att Skoda
fann såväl blå, röda som blonda
de gav mig alls ingen vånda

i pälsen det ett tag kliat
så jag surfade även på Fiat
Int blott old boys
Vill kolla in Rolls Royce

var inne nästan halva fredan
såg en o annan Sedan
jag fann knappt några ord
då jag ratta fram en gammal Ford

ibland är det lätt att känna sig stygg
när en kollar in nån sportkärra snygg
en Porsche eller någon Lexus
det blir som ett slag i solar plexus

om jag inte har pengar till bil there over
får jag kanske nöje mig med en Rover
fast Aston Martin mig lockar
tror jag ändå det är Jaguar som rockar

ibland I will think for a start
jag drömmer om en bil så Smart
en sådan där med radio, dvd o tv
en tämligen lyxutrustad BMW

en annan skön bil var Mercedes Benz
kände mig så hungrig på Volvo med ens
kanske på motorolja o nån sallad
eller bara att kring en Cadillac bli vallad

kanske är det öken i saudi
att ratta omkring i en Audi
även om de har fyrhjulsdrift
så blir det så i denna skrift

nu får det nog strax vara bra
blir kanske o tugga på Toy ota
ibland får man kosta på sig att choka
om en om vintern vill ut och åka




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-14 18:32



Bookmark and Share


    *Zenobia*
riktigt i gasen ser jag..*S*

snyggt rattat! :)
2007-12-16

  Inkarasilas
Aaah underbart, står och liftar, backa ut Jaggan, Hey ho let\'s go!
2007-12-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Fyndigt, syndigt och helt underbart präntat.
Alla dessa vackra bilar..mmm/B
2007-12-15

  Connie
Du är bara för härlig!!!

Min man är på jakt efter en Cab. Men jag gråter hellre i en Jaguar än i en buss!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP