Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ordentliga väninnan

Min ordentliga väninna
har alltid älskat innerligt
att dansa

tyvärr har hon
haft problem med
reumatism, så hon
har ibland varit lite stel

olyckligtvis dansade
hon omkull en gång
blev liggande på golvet

raskt ropade hon
till den lätt chockade
kavaljeren:

\" du måste ta mig
bakifrån, annars går
det inte\"





Övriga genrer av Maria Malm
Läst 898 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-12-30 00:03



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Skriva en komentar???
Hur ska man kunna det,
när man halv om halvt
skrattar i hjäl sig.
2011-06-07

  aol
så underbart galet det kan bli, skrattar, bra skriftat
2010-11-28

    Tea Alex
Hahaha! :D
2009-12-26

  charlotte hedendahl
Sä underbart kul!! Tack för dagens skratt!
2007-12-31

  Madjori
hahaha....hi hi hi...så underbart fel det kan bli.
Tack för denna skrattsalva ;-)
2007-12-31

  Eline.P
Hihi...ja det gäller att passa på!
2007-12-31

  glittertindra
haha!! det låter helt underbart... tar med mig denna kommentar till nästa dans... ;)
2007-12-31

  Bodil Sandberg VIP
Hehehehehehe...ja inte ens den mest ordentliga kan ha fullständig koll på orden..i spontanitetens sekund
2007-12-31

  * Ammi *
härligt!
tack för den
2007-12-30

  Leif Furstedt
Kommunicerandet ;)
2007-12-30

  Rosmarin
å vad bra, nu fick du mig att skratta!
2007-12-30

    ej medlem längre
Klart det inte gör!! *asg*
2007-12-30

  thyra
Tvetydiga ord som lockar till skratt. Härlig text!
2007-12-30

    Trast
Det är bra med tydlig kommunikation!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm