Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prova gärna min senaste hit









Sitter i vardagsrummet
o ser på teve
för datorn står ju breve

men ljudet som synkar teven
kommer från mitt sovrum
där den andra teven står på

den tredje teven
i samma sovrum är okopplad
å den fjärde som e i hallen
är int heller den på satt




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP