Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om att älska






Visst kan man lära sig älska med
gör det själv-metoden
men ibland får man börja i andra änden

de som inte förstår att visa sin kärlek
dem får en förlåta först,
sedan kan jag förlåta mig själv
så jag kan älska mig själv mycket nog
för att spilla över på andra




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 16:34



Bookmark and Share


  katt.inc
Fint!!!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP