Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser omgivningen med andra ögon


Låt mig inte bli smittad

För varje stund som passerar i mitt förändrade liv
upptäcker jag dessa bittra människor
som inte inser att de sårar sig själv mest av alla
med sättet de behandlar andra människor
Hur kan avund och förtret få gå så långt?
Måtte jag aldrig falla och bli en så bitter människa.
Jag vill kunna se det goda i var och en.
Jag vill slippa tjafs om oväsentligheter.
Jag vill slippa stormar i vattenglas.
Jag och min kurator har lagt många timmar
på samtal om just denna \"sjuka\" som många lider av.
Och jag hoppas att jag slipper bli smittad




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 375 gånger
Publicerad 2008-02-03 21:01



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Bitterhet.
Skönt att slippa fastna i det.
Bra skrivet!
2008-02-03

  prinscess VIP
ja det är sådant som kan smärta
det är bästa att vara lugn
och inte hetsa upp sig för småsaker
en text som väcker tankar
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson