Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan ja lita på er?

Jag vill bara gråta

Krypa ihop i nåns famn och gråta

Men när ni kramar och tröstar mej

Gråter jag inte

Jag kryper heller inte ihop i famnen

Jag kan inte ens krama tillbaka

Jag är inte feg

Det bara känns fel

Fel att faktist lita på någon

Det bara går inte...

Kan ja lita på er

Eller kommer det bli som vanligt??




Övriga genrer av I....
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-02-04 19:57



Bookmark and Share


    Zozzie
UUUÄÄÄÄHH! T^T Bau-bau! T^T
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

I....