Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texterna och innehållet är taget ur luften, i samma stund som de hamnade här. ordet hamburgerrestaurangbranschen finns egentligen inte, det passar så illa i uppslagsböckerna.


Nytekniskt nonsens








Man skall i framtiden kunna gå till stallet, checka ut en häst och rida iväg. Under ridturen lär man sig säga alla fraser som handlar om ridning på ett i förväg utvalt språk. Efter bara tjugo timmar i sadeln skall man ha lärt sig de allra viktigaste orden och fraserna för att sedan kunna kommunicera med andra ryttare världen över oavsett vad de rider för häst och talar för språk.
Se bara till att inte rida mer än en timme i taget, kroppen kräver ju kisspaus.

Vidare skall det gå att köpa kuddar som får en att spara energi genom att den lilla datorn inuti kudden samlar ihop alla de rörelser som huvudet gör under en enda natt. Energin som kudden samlar upp kommer sedan att tjäna till att värma upp rummet för kommande natt, driva datorn och tvn i samma rum.

Den som vill se på tv samtidigt som en sitter och gör sin motion, det går numera bra att kombinera. Det är bara att installera tv och dvd/video i badrummet samtidigt med en liten pool där man står upp eller sitter ner i och tränar i vatten. Man kan trampa vatten, simma på stället med hjälp av en rem om livet som är fäst i vardera motsatta väggen, springa, cykla, jogga och dansa kosackdans och samtidigt se en actionrulle eller romantisk komedi.
Att lyssna på musik samtidigt är dock int att rekommendera, tv och radio går så illa ihop om de är på samtidigt enligt erfarenhet från hamburgerrestaurangbranschens kräsna kunder.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 22:54



Bookmark and Share


  katt.inc
Du roar mig, som så ofta. Delar ut fyra clowner och en hästsko till dig och din text.
2008-02-07

  Carola Zettergren
BRA SKRIVET!!!!
2008-02-06

  korpfjäder
Åh en sån härlig skildring, du blandar hejvilt och får ihop en väldigt smaklig röra av underfundigheter. Skönt!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP