Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Thyra inspirerade till en psykosocial filosofisk utläggning om jagets behov av inspiration från omgivningen


Närvarons essens







Jag tror visst att det egna livet
handlar om tillgång eller inte
tillgång till den spirituella verkligheten,

om mångas verkligheter,
även om tristessen
såväl som lyckan är subjektiv,

men det är sant att man måste sköta
om sin trädgård med kärlek, vatten,
näringsämnen och närvaro
för att den skall blomma,

att tillföra religion är mest som att byta
en familj eller grupptillhörighet mot en annan,
det är den sociala samvaron som gör tricket,

att individen uppmuntras att delta i den
samt att tillföra gemensskapen
sitt eget jags olika egenskaper




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-09 15:16



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Den sociala samvaron gör tricket, ja, - och i den glömda småhusstadsdelen glömde man placera cafeér och andra samlingsplatser. Jag åkte förbi den idag, såg inte en människa.
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP