Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torsdagsgnäll

den där ihåliga rösten i mitt huvud skriker
skriker tills jag lägger mig på golvet
och skriker tillbaka

det är bara en lek
visste du inte det?
det är egentligen inte värt besväret




Övriga genrer av Liina Johansson
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liina Johansson
Liina Johansson