Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dum text dum camilla


TROR DET ÄR DAGS ATT TA EN KOPP KAFFE OCH NÅGRA CHOKLADKAKOR DÅ BLIR ALLT BRA



JAG ÄR TRÖTT PÅ POETER
TRÖTT PÅ ANDETAG
LESS PÅ ATT VÄNTA
FÖR FEG FÖR ATT KÄMPA
RÄDD FÖR ATT SLÄPPA TAGET

JAG ÄR TRÖTT PÅ SOLEN SOM
VÄRMER ALLT FÖRUTOM MIG
TRÖTT PÅ KÄNSLOR SOM
ALDRIG FÖRSVINNER
PÅ MINNEN SOM
ALDRIG FÅR ÅTERUPPLEVAS

JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT LÄNGTA
TRÖTT PÅ SAKNADEN SOM
BARA FÖRVÄRRAS ARG PÅ MIG SJÄLV
ARG FÖR ATT JAG INTE
KAN VARA RÄTT FÖR DIG

MEST AV ALLT VILL JAG GRÅTA
SÅ ATT DU SLÄPPER
MEN NÅGON
HÅLLER FAST MITT HJÄRTA
DU FINNS INUTI MIG
HOPPET
JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT
PÅ DIG
TRÖTT PÅ ATT SOVA
BREVID MINNEN FÖR TRÖTT FÖR
ATT BARA VARA
JAG


DET SPELAR INGEN ROLL
EGENTLIGEN
OM DU INTE HADE ÄLSKAT MIG


JAG HADE FÖRMODLIGEN
GRÅTIT ÄNDÅ




Övriga genrer av söötsnö
Läst 489 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-17 13:54



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
titeln och de sista två styckena tar mig med storm.
2008-03-09

    vemod
medryckande text
så sanningsenlig!
2008-02-23

    vemod
medryckande text
så sanningsenlig!
2008-02-23

  AnnaMariaS
Spännande att du har använt versaler texten igenom. Det känns som om texten tar sats - hela vägen. Versaler som egentligen bara används i början av meningar - hela texten vill liksom börja om på varenda stavelse. Och detta stämmer mycket väl överens med innehållet. Diktjaget kämpar med en förtvivlad frenesi att hantera detta olyckliga tillstånd.
I och med diktens titel behålls dock en värdighet, både för ditkjaget och texten. Titeln ger texten en behövlig distans till det övriga innehållet.

Ungefär så tänker jag.
2008-02-18

    Klöver knekt
Less på att vänta
för feg för att kämpa
rädd för att släppa taget

Känner igen mig i dom raderna...

Har varit där du är, har kännt så.
Bra skrivet.
2008-02-18

  vetlandaslyna
jag känner likadant och när jag läser den här texten blossar min egen ilska upp. det är jättedumt men jättebra, och jag älskar det du skriver.
2008-02-18

  Carola Zettergren
Snyggt poetat!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö