Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att stava ett namn och att sedan tvingas uttala det som det faktiskt stavas är ju bara en fullkomligt löjlig idé, det är bara att fråga vilken språkvetare som helst och hon kommer naturligtvis att ge respons på ens spörsmål.


Fullkomligt löjeväckande påstående










Det är till ytterlighet sannolikt
att om blott Columbus istället
hade stavat sitt namn Orlando,

han hade hamnat i Nordamerika
från motsatt håll i förhållande till
där han slutligen gjorde strandhugg.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-19 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP