Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade inte garvat på ett halvår

Fan asså
det var inte förns jag kom hem till Lydia som jag förstod
Jag hade inte garvat på ett halvår

Jag höll typ på att spricka av skratt hela tiden
helt utan anledning hoss Lydia

Nu mår jag bra
Jag garvar
Jag ler

men kommer det hålla i sej??




Övriga genrer av I....
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-02-23 18:43



Bookmark and Share


    I....
tyvär försvan den glada känslan så fort som ja kom hem...
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

I....