Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, det är ingen haiku, inte limerick, novell eller essä, dock kanske i någon mån bara ord att räkna me


Någonting alldeles unikt







Udda texter, måltider, upplevelser
smaka ofta såsom på ens tunga
kanske int för de helt unga
dessa ändå så olika varelser
vilka ofta som kring gå att sjunga




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-02-24 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP