Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av någon sorts Karl


Tokerier utan slips







Magiska bus är int så fel
om blott fri en gå ur dem

skönt avslappnad o hel
ända vägen från dit o hem




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-02-24 12:54



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
ett ordval som får mig att le och vilja läsa mer.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP