Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunwale inspirerade


Änglabärets marker







En gång i min fagra ungdoms tid
plockade jag ett hjortron
jag stoppade det
på sin väg till munnen min
med en jättelik flugsmälla
samt avlägsnade bärets vingar
för att det inte skulle upprepa anfallet
som ängel in i döden








(texten har hittintills inkasserat 3 applåder,
det tackar jag läsarna för, 20080228 13.23)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP