Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

tom
tomhet
tom på ord
tom på tårar
tom på trötthet

tömd på energi
tömd på livslust
tömd på framtidstro




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 335 gånger
Publicerad 2008-02-26 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson