Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äntligen rent , inte bara ord....


Dammfri!

Letade bland Städbolag AB

hittade flittig, pålitlig pärla

nästa år är det avdragsgill!




Övriga genrer av Scribble
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-03-04 21:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är nog bra om pärlorna är avdragsgilla, guldet, diamanterna, drinkarna, restaurangbesöken, utflykterna utomlands och pälsarna blir det nog aldrig
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Scribble