Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... semesterdagen mot sin slut...


Solens avsked



Från silverklar himmel

dagens sista strålar

på väg till ro


kvällen sprider sin doft




solens

avsked




Övriga genrer av Scribble
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-09 16:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att kvällen sprider sin doft, det kan nog fler intyga, men härlig text hur som helst, kunde inte finna några stavfel i den
2008-03-13

    Maria Malm
Vacker bild och text.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Scribble