Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tack till de morgontidiga.

 

Sömnlös av smärta

finner jag att någon

eller några

under den tunga

efternatten

bläddrar bland

mina texter.

Tänk om det ger dem

den tröst och lisa

som beskärdes mig

när jag fascinerad

följde siffrornas

förändring.

Tack.




Övriga genrer av © anakreon VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-12 04:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  DanSan
******************************

Hej vännen här är en som varit uppe
sen arla morgonstund pigg som en
mört efter 4 muggar kaffe hej o hopp!

Hehehe . . .

Liten hyllning till kaffet

Kaffe är guld
kaffe är silver
och ser till att
man ej är så
trött och matt


*****************************
2008-03-12

  Michaela Dutius
Tack för en fin morgonhälsning!
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP