Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta med vinden

Orden kom så lätt i natt,

till gryningen var de tyvärr

\"bevingade ord\"


förutom:

you can never be too rich or too thin



måste väl ha hört det förr




Övriga genrer av Scribble
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-03-15 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scribble