Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt nu....


Längtan




Till tindrande ögon

en växande värme

dofter som strålar


Mitt hjärta värker av längan




Övriga genrer av johanni
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 19:59



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Här känner jag igen mig..Innerligt vackert skrivet/B
2008-03-19

    Nattviol
åhh..
de där blickarna
den magnetiska
kroppsvärmen
sinnen
så mottagliga
öppna till 100%..

en längtan...........
jag håller med
´Svårt nu´
2008-03-17

  prinscess VIP
den är fin
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl