Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar titel


?




Jag ser dig där du står
månens sken visar mer
än vad tyget döljer

försiktigt låter vi ljuset
värma våra sinnen
så drömmande du är
så eterisk i ditt väsen
men även flyende i den
nattens bistra kyla

sakta låter vi ljuset bränna
bort de svarta kanter av sorg
som omger oss

Då när gryningen
motar månens kalla bana
känner jag ditt hjärtas
befrielse och ditt väsens leende

Så vackert




Övriga genrer av johanni
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 09:42



Bookmark and Share


  Trädflickan
Så drömsk och trolsk text. Vackert.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl