Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett samspel*L*


Vitt Ljus

Jag ser dig där du står

månens sken visar mer

än vad tyget döljer

så eterisk i ditt väsen



Försiktigt och alldeles stilla

låter du det vita ljuset

värma dina sinnen

så drömmande du är



Jag kan se hur ljuset

smekande sakta

bränner bort

dina svarta kanter av sorg



Och när gryningen nalkas

månens bana nu har suddats ut

känner jag ditt hjärtas

befrielse ditt väsens leende




Övriga genrer av johanni
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-20 19:42



Bookmark and Share


  Rejja~
ser värme, tycker om
2008-03-21

  Larz Gustafsson VIP
White Light, White Heat...liksom...
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl