Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker

Slickar mig om tungan

inte så att någon ser

men för att hon går där

hon vädjar till mina höfter och det går som en signal igenom mig

den hörs och den genomtränger

den lägger i skugga allt vad jag har

av pur kärlek

den vädjar till djuret

och till den människa som för länge sen

inte klädde på sig.




Övriga genrer av JB Matanza
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-22 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JB Matanza