Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom hatar mej

Jaha nu vet jag säkert att folk jag kände tycker att jag är läskig.

För mina kläder,

för mitt smink,

för musiken ja lyssnar på.

Förstår dom verkligen inte att jag är samma mäniska?

Insidan förändras inte bara för att utsidan gör det.




Övriga genrer av I....
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-22 15:42



Bookmark and Share


  Limestoned
Dom verkar hata min förändring: Ofödd - född.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

I....