Lite omarbetade bara. Fick för mig att se hur det blev." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite omarbetade bara. Fick för mig att se hur det blev.


Dig i repris


Orginal.

 

Likt stormande hav

Bryter känslovågorna fram

I mig

Allt av blotta tanken

På dig.

 




Version ett


Likt stormandes hav

Bryter känslovågorna fram


Allt av blotta tanken

Utav
 dig.

 

 

Version två

 

Likt vågornas rytande mot land

Under storm

Väcks mina känslor

När jag känner ditt leènde

Krypa fram

Bakom alla fasader och gråt




Övriga genrer av johanni
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-24 18:34



Bookmark and Share


    Nattviol
tycker nog som emilf77;
originalet ÄR bäst!
men visst är det spännande
att låta orden byta plats
och ge rum.. för att se
vad som händer med
en text!
2008-03-24

  emilf77
hmm, svårt val men tycker nog att originalet var bäst

mvh Emil
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl