Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda världar

Du tar orden ur min mun

ord som ska ut ur mig.

Fyller texter på min skärm

med det jag tänkt att skriva.

Tänker mina tankar

innan de ens har kommit ur mitt huvud.

Det är som vi skulle ha känt varandra

i hela livet.

Den stora skillnaden är att du skriver så oerhört vackert

så som bara du kan.

Talar ett språk

som bara du kan.

Får till orden med snitts

som bara du kan.

Sedan har vi ju bara känt till varandra i snart en vecka.

Och lever i två skilda världar.




Övriga genrer av johanni
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 07:46



Bookmark and Share


    Nattviol
skilda världar..
med innerlighet
fyller du den vita
skärmen med ett
stycke poesi
gränslös är tanken
gränslös är känslan
i skilda världar..
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl