Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett evinnerligt sökande efter liv


Bekräftelse

 

 

 

Bekräftelse

 

 

Ett sökande i livet

Bara för att få veta

 

Om man lever

 

När alla förhoppningar

Tagit slut

Om att finna

Något vackert.




Övriga genrer av johanni
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 19:18



Bookmark and Share


  Madjori
Är övertygad om att det kommer en dag när du finner det du söker....
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl